Üdvözlééés
Üdvözlet! Ha új vagy, ajánlott a Kezdőknek részt elolvasnod!Szerepjáték a "Helyszínek-Agator" kategóriában folyik!Leírásokat a Leírások a játékhoz fórumban találsz.Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég nincsen
A legtöbb felhasználó (6 fő) Hétf. Szept. 14, 2009 4:15 pm-kor volt itt.
Latest topics
Máj. 2012
| Hétf. | Kedd. | Szer. | Csüt. | Pént. | Szomb. | Vas. |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 |
Statistics
Összesen 9 regisztrált felhasználónk van.Legújabb regisztrált tagunk: Xaltus
Jelenleg összesen 626 hozzászólás olvasható. in 60 subjects
Seronil Emeletes Kőháza
1 / 2 oldal • Share •
1 / 2 oldal • 1, 2 
Seronil Emeletes Kőháza
Egy 3 szintes,magas, de vékonyka kőház. Seronil mágus tulajdona.

Kalandmester- Admin

-
Szerepjáték-minőség mérő: 14
Karakterlap
Faj: Ember
Foglalkozás:
Varázshasználó
Típus: Világi

Re: Seronil Emeletes Kőháza
* A madarak a ház fölé szálltak és a 2 utas leugrott róluk. Bekopogtatnak az ajtón és várják, hogy kinyíljon. *

Shad Karvent- Domina

-
Szerepjáték-minőség mérő: 10
Kor: 20
Karakterlap
Faj: Démonszolga
Foglalkozás:
Speciális

Kinyitja az ajtót és betessékeli a vendégeket. Magnifikóra rápillant és megijed egy pillanatra. Látott már homonkuluszokat meg gólemeket is, de ennek rendkívül furcsa külseje van. Varázslattal megpróbálja kideríteni, hogy mi ez.
/fehér gömb-nem sikerült a varázslat
/piros gömb- sikerült
/fekete-nagyon jól sikerült(maximális hatás)
/fehér gömb-nem sikerült a varázslat
/piros gömb- sikerült
/fekete-nagyon jól sikerült(maximális hatás)
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

The member 'Kalandmester' has done the following action : Cselekvések
'Varázslat' :
Result :

'Varázslat' :
Result :

Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

* Leülnek egy-egy székre és a hóhér észreveszi mennyire bámulja vendéglátója a kísérőjét. *
- Ne ijedjen meg tőle annyira.
Ha érdekli elmesélem mi is ő. Egy őrült művész életre keltett szobra. Wartipt Nisch munkája és kb 300 éves lehet. Nem eszik, nem alszik, ha megsérül vérivással gyógyítja be sebeit. Ereiben nincs vér, csak por. Hihetetlen, hogy ateista létemre egy ilyen szörnyeteg vigyázz rám.
- Mellesleg Magnifikó a nevem és nagyon örülök a találkozásunknak.
* Torz kezét a mágus felé nyújtja és várja, hogy viszonozza a kézfogást. *
( egy hangyász, aki nem tudná milyen
)

- Ne ijedjen meg tőle annyira.
- Mellesleg Magnifikó a nevem és nagyon örülök a találkozásunknak.
* Torz kezét a mágus felé nyújtja és várja, hogy viszonozza a kézfogást. *
( egy hangyász, aki nem tudná milyen

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

-Üdv, és Köszönöm a magyarázatot, de erre magamtól is rájöttem./nyomtam a varázslatot, de mind1/ Nem kötekedésből, de nagyon nem ajánlom hogy ő is jöjjön. Tudja, lesznek mások is velünk, olyan emberek, akik nincsenek hozzászokva az ilyesmihez. Mégis mennyi merszük lesz bemenni a szellemek erdejébe, ha már előtte is meglátnak egy ilyen, hogyismondjam....borzadályt - legalábbis szerintük .Most főleg a törzsi vezetőnkre, és a testőrökre gondolok. Juteszembe...a barbárokkal vajon mi lehet? Remélem Aliandor tud szerezni segédeket. Szóval.. Velünk lesz egy déli törzsi harcos és egy vagy két északi barbár-bár a *nekrolátria náluk jellemző-....nagyon kilógna közülünk a barátja. Jelentléte egyenest terrorisztikus lenne.....Nem is beszélve arról, hogy nem természetes élőlények tartása erősen inlegitim....De ezt a döntést magára bízom.
*Ezután megnézi mit gyűjtött Shad, ha megmutatja*
-A laboratóriumi felszerelés-kicsit kopott- megfelel. Még A Kalamariss Nagykönyvtárban, a régi-és ismeretlen eredetű kartográfosztályon utánanézhetnénk, tartanak-e az erdőségről bármiféle rajzolatot.
Ó, az **ossatura vizsgálásában mennyire jó?
*halott-tisztelet, halottimádás
** csontozat
/Idegen szvk és kifejez.-ek szótárát "böngésztem" közben, ne nézzetek hülyének/
*Ezután megnézi mit gyűjtött Shad, ha megmutatja*
-A laboratóriumi felszerelés-kicsit kopott- megfelel. Még A Kalamariss Nagykönyvtárban, a régi-és ismeretlen eredetű kartográfosztályon utánanézhetnénk, tartanak-e az erdőségről bármiféle rajzolatot.
Ó, az **ossatura vizsgálásában mennyire jó?
*halott-tisztelet, halottimádás
** csontozat
/Idegen szvk és kifejez.-ek szótárát "böngésztem" közben, ne nézzetek hülyének/
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

- Megértem aggodalmát társammal szemben, de kifejezetten nagy fezszerelését cipel magával és, ha mást vállalja, hogy helyette viszi. én akkor se szívesen küldeném haza. Tudja nem igazán vagyok egy harcos alkat és kell valaki, aki megvéd, meg ez igazából nem az én döntésem, hanem Magnifikóé. Mondjuk a barbárok rosszul hangzanak, mivel utálja őket és ez visszafele is igaz. Régen elég sokat leölt közülük...
- Igaza van a mágusnak lehet, hogy nem kéne jönnöm. Csak bajba kevernélek, nekrolátria követői üldöznek engem, mert ellentmondok a természetnek. Csak azzal a feltételek megyek, ha senki sem cipeli a felszerelést, mert nem könnyű egy embernek.
- Rendben. Mellesleg értek ossatura vizsgálatához, ott van a felszerelés hozzá, de kórbonctan és a gyógyítás se áll távol tőlem. Majdnem minden vizsgálatot eltudok végezni. Induljunk a könyvtárba?
- Igaza van a mágusnak lehet, hogy nem kéne jönnöm. Csak bajba kevernélek, nekrolátria követői üldöznek engem, mert ellentmondok a természetnek. Csak azzal a feltételek megyek, ha senki sem cipeli a felszerelést, mert nem könnyű egy embernek.
- Rendben. Mellesleg értek ossatura vizsgálatához, ott van a felszerelés hozzá, de kórbonctan és a gyógyítás se áll távol tőlem. Majdnem minden vizsgálatot eltudok végezni. Induljunk a könyvtárba?

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

-Elég veszélyes lehet az erdő, nem kéne, hogy még a csapaton belül is ellenségedkedés legyen. De persze nem tiltom meg, csak figyelmeztetés volt.
-Az tökéletes ha ért hozzá.....Hmm a térképekért?
-Úgy gondolom nekem itt kéne maradnom, ha Aliandor-vagy netán más jelentkező- felbukkanna. Szóval ha nem nagy gond ezt még meg kellene tennie. A régi-és ismeretlen eredetű kartográfosztályon.Nem gond ha nem talál semmit, de azért nézze meg, hátha talál valami érdekeset!
/Most erre nem csinálok külön helyszínt, írd meg hogy elmész, aztán küldök egy üzenetet hogy milyen térképet találtál/
-Az tökéletes ha ért hozzá.....Hmm a térképekért?
-Úgy gondolom nekem itt kéne maradnom, ha Aliandor-vagy netán más jelentkező- felbukkanna. Szóval ha nem nagy gond ezt még meg kellene tennie. A régi-és ismeretlen eredetű kartográfosztályon.Nem gond ha nem talál semmit, de azért nézze meg, hátha talál valami érdekeset!
/Most erre nem csinálok külön helyszínt, írd meg hogy elmész, aztán küldök egy üzenetet hogy milyen térképet találtál/
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

- Rendben megnézem. Magnifikó te meg szerintem hagyd itt a felszerelést és menj fel a kastélyba.
* Shad elmegy a könyvtárba, míg Magnifikó a Halálfog felé halad. A könyvtárban jó 2 órát tölt keresgéléssel. *
* Shad elmegy a könyvtárba, míg Magnifikó a Halálfog felé halad. A könyvtárban jó 2 órát tölt keresgéléssel. *

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

* Visszatér a mágus nénet stílusú lakhelyére. *
- Ez nekem sok volt mára. :S Mikor belépek egy nő kiakar küldeni nem meglelő öltözködés miatt, utána miután rájön, hogy ki is vagyok azért akar kiküldeni. Ilyen szöveggel: "Maga egy erkölcstelen tömeggyilkos és semmi joga ahhoz, hogy egy betűt is olvashasson e ritka iratokból. Mennyen vissza darabolni emberek hentese!" Ezzel elment fél órám, de szerencsémre megunta és elengedett. Majd a kartógráf osztályon töltöttem más fél órát és egy poros, ősrégi láda alján találtam ezeket.
* Lerak az asztalra 2 mállásban lévő papirost, ami egy egész térkép 2 darabja lehet. *
- Ennyit tudtam kihozni magamból. Egy hiányos és rossz állapotban lévő térkép, amihez az ember alig tud hozzányúlni. De egy kémiai eljárással felerősíthetem a papír szerkezetét ha beleegyezik. (Valószínűleg bólintott.)
* Egy tálcába befekteti a térképdarabokat és előszed két folyadékot, amit ráönt 1/3 arányban. A térkép színei felerősödnek és eddig nem látható minták és feliratok is megjelennek rajta. 10 perc ásztatás után kiveszi száradni. A térkép még mindig nem tökéletes, de jobb mint az eredeti állapotában. *
- Ez nekem sok volt mára. :S Mikor belépek egy nő kiakar küldeni nem meglelő öltözködés miatt, utána miután rájön, hogy ki is vagyok azért akar kiküldeni. Ilyen szöveggel: "Maga egy erkölcstelen tömeggyilkos és semmi joga ahhoz, hogy egy betűt is olvashasson e ritka iratokból. Mennyen vissza darabolni emberek hentese!" Ezzel elment fél órám, de szerencsémre megunta és elengedett. Majd a kartógráf osztályon töltöttem más fél órát és egy poros, ősrégi láda alján találtam ezeket.
* Lerak az asztalra 2 mállásban lévő papirost, ami egy egész térkép 2 darabja lehet. *
- Ennyit tudtam kihozni magamból. Egy hiányos és rossz állapotban lévő térkép, amihez az ember alig tud hozzányúlni. De egy kémiai eljárással felerősíthetem a papír szerkezetét ha beleegyezik. (Valószínűleg bólintott.)
* Egy tálcába befekteti a térképdarabokat és előszed két folyadékot, amit ráönt 1/3 arányban. A térkép színei felerősödnek és eddig nem látható minták és feliratok is megjelennek rajta. 10 perc ásztatás után kiveszi száradni. A térkép még mindig nem tökéletes, de jobb mint az eredeti állapotában. *

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

*Megnézi a térképet*
-Egészen érdekes. Még nem láttam...Tényleg nagyon rossz állapotban van és elég fura jelek vannak rajta...
-Na majd kicsit vizsgálom, hátha segítségünkre vállhat.
-Mostmár csak a többiekre várunk. Vajon mi tellhet ennyi időbe a mágusnál???
Eközben Jorij a barbár több napos alvás után végre kimondta a boldogító igent, s Aliandorral együtt talán, a nem túl távoli jövőben meg fognak érkezni a börtönből.
-Egészen érdekes. Még nem láttam...Tényleg nagyon rossz állapotban van és elég fura jelek vannak rajta...
-Na majd kicsit vizsgálom, hátha segítségünkre vállhat.
-Mostmár csak a többiekre várunk. Vajon mi tellhet ennyi időbe a mágusnál???
Eközben Jorij a barbár több napos alvás után végre kimondta a boldogító igent, s Aliandorral együtt talán, a nem túl távoli jövőben meg fognak érkezni a börtönből.
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

Jhael - *bekopog az ajtón *

Jhael-
Szerepjáték-minőség mérő: 0
Karakterlap
Foglalkozás:
Harcos
*A mágus megörül, hogy véééégre megjött a feketemágus és a többiek.
Odamegy az ajtóhoz, majd kinyitja. Meglátja hogy nem az van itt akit várt.*
-Jónapot. Talán a hírdetésre jött?
Odamegy az ajtóhoz, majd kinyitja. Meglátja hogy nem az van itt akit várt.*
-Jónapot. Talán a hírdetésre jött?
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

Jhael- önnek is jónapot igen a hírdetésre szeretnék jelentkezni*kezetnyújt *
-az én nevem Jhael . És az öné?
-az én nevem Jhael . És az öné?

Jhael-
Karakterlap
Foglalkozás:
Harcos
* Érdeklődve nézi a jövevény, majd kiesik a székből (de lehet, hogy ki is esik) és ráismer, hogy rokon fajzatok. *
~ Erről az alakról ordít, hogy nem ember. De melyik családhoz tartozhat? Majd ha bejön rákérdezek. ~
Shad Karvent carried out 1 launched of one Szerencse (Image not informed.) :
~ Erről az alakról ordít, hogy nem ember. De melyik családhoz tartozhat? Majd ha bejön rákérdezek. ~
Shad Karvent carried out 1 launched of one Szerencse (Image not informed.) :

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

* Kiesik a székből és nagyot koppan a padlón, már megint. Nincs kedve visszamászni, ezért törökülésben a földön marad.*

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

Seronil vagyok, jöjjön csak be. Egyébként mi késztette hogy jelentkezzen?
*betessékeli a házba*
*betessékeli a házba*
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

Köszönöm vendéglátását . olvastam a plakátot és gondoltam elmegyek egy tudományos expedícióra ha már egyen se voltam *bemegy * meglátja a másik démonszolgát és odaköszön*-üdv neked is.

Jhael-
Karakterlap
Foglalkozás:
Harcos
~ Ha már ilyen udvarias, akkor bemutatkozok. ~
* Feláll, odasétál a jövevényhez és kezet nyújt neki. *
- Üdv neked is. Shäd Karvent vagyok Agator városának inkvizítori hóhérja.
~ Ez olyan szimpatikus első benyomás lehet mindenkinek... XD
~
- A felfedező túrára jöttél? És milyen posztot szeretnél betölteni?
* Feláll, odasétál a jövevényhez és kezet nyújt neki. *
- Üdv neked is. Shäd Karvent vagyok Agator városának inkvizítori hóhérja.
~ Ez olyan szimpatikus első benyomás lehet mindenkinek... XD
- A felfedező túrára jöttél? És milyen posztot szeretnél betölteni?

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

- Az én nevem Jhael fon soul de maradjunk csak a Jhael nél. *kezetnyújt* Én csak csak egy vándor vagyok aki pont erre tévedt úgyhogy inkább csak mint túrázó és mint segítő lennék a csapatba. ~ elég szimpatikus egy nőszemély ~

Jhael-
Karakterlap
Foglalkozás:
Harcos
~ Ez a Jhael, a varázsló meg Ali legalább ellensúlyozza azokat az agyilag visszamaradott alsóbbrendű barbárokat. ~
- Fon soul? Hm. Ez a családneve? Nem emlékszem ilyen nevű démon családra. Vagy csak felvett név?
- Fon soul? Hm. Ez a családneve? Nem emlékszem ilyen nevű démon családra. Vagy csak felvett név?

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

-Igen felvett, mert a családom otthagytam, és így kelett valami másik név ,az eredeti családnevem Iosif volt, de a családomnak sok volt az ellensége . És ön mien szerepet tölt be az expedíción?-

Jhael-
Karakterlap
Foglalkozás:
Harcos
- Hóhér mesterségem lévén gyógyító, anatómus és boncmester, de mellette még amolyan rezonőr szerepet töltök be. És persze hasznosítom alkemista tudásomat. De azt ne várják el, hogy harcoljak. Ha ilyen van én felfutok egy fára mint egy macska.
Az a barbárok dolga az értelmetlen mészárlás. Én precízen csinálom a kínzás és mészárlás művészetét. Családi tradíció.
A hozzászólást Dembler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 30, 2009 7:40 pm-kor.

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

és ön uram mien szerepet tölt be az expedíción?

Jhael-
Karakterlap
Foglalkozás:
Harcos
-bár nem tom miféle harcba keveredhetünk bár nem vagyok az öldöklés híve azért harcolni fogok.Azért járatos vagyok egy kicsit itt ott a harcmúvészetek terén. -

Jhael-
Karakterlap
Foglalkozás:
Harcos
~ Iosif, Iosif, Iosif... Ismerős de ho... Már emlékszem! A családom jóban van a családjával. Bár ezt másokról nem igen mondhatják el... Megértem, hogy nevet változtatott szerencsétlen, ez a név nem egy életbiztosítás. :S De hol a szarva? Még emlékszem is, hogy az öreg Iosifnak mekkora szarva volt. Nem is értettem, hogy bírja el a fején. Valószínűleg levágta, hogy emberibb külseje legyen. Még jó, hogy nekem nincs ilyen démoni külsőre utaló jelem, csak a smaragdzöld szemem. Szerintem jól kifogok jönni vele.
~
- Harcművész? Ritka a démonok között az ilyesmi. Én inkább a méreg híve vagyok, meg van egy testőröm, de ő nem jöhet most velem. Nem ismersz véletlenül a családomból valakit?
- Harcművész? Ritka a démonok között az ilyesmi. Én inkább a méreg híve vagyok, meg van egy testőröm, de ő nem jöhet most velem. Nem ismersz véletlenül a családomból valakit?

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

Hát ami a szarvamat illeti azt tényleg szoktam vágni de úgy hogy egy kicsi maradjon belőle mert kell valami ami emlékeztet arra mi vagyok és honnan jöttem. És én ha harcolok azt szemtől szembe teszem , mert én keresem a harcban az élvezetet.
amimeg az én démon(testőr) szolgámat illeti, már ha arra gondoltál akkor olyanom már nincs.
amimeg az én démon(testőr) szolgámat illeti, már ha arra gondoltál akkor olyanom már nincs.

Jhael-
Karakterlap
Foglalkozás:
Harcos
* Elmosolyodik. *
- Nekem eleve nem volt olyan
Én a kreált művészi alkotásra gondolok, akit Magnifikónak hívnak. Ő az én amolyan testőröm, a puszta látványa megrémíti az embereket. Csak háziállatom van nálam, Dantes.
* Előveszi zsebéből a patkányát és vállára teszi.
- Ali meg a barbárok mikor vonszolják ide magukat?
- Nekem eleve nem volt olyan
* Előveszi zsebéből a patkányát és vállára teszi.
- Ali meg a barbárok mikor vonszolják ide magukat?

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

*Bár kicsit erőltetetten de azért visszamosolyog*
~De nem szeretem kimutatni az érzéseimet~
-Ali és barbárok??? nem tom kikről beszélsz-
~De nem szeretem kimutatni az érzéseimet~
-Ali és barbárok??? nem tom kikről beszélsz-

Jhael-
Karakterlap
Foglalkozás:
Harcos
Aliandor carried out 1 launched of one
(Varázslat.) :
*nyílik egy gömb a sötétben tiszta ében fekete majd .....
(Varázslat.) : *nyílik egy gömb a sötétben tiszta ében fekete majd .....

Aliandor- Sötét Mágus

-
Szerepjáték-minőség mérő: 12
Kor: 19
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó
Típus: Alvilági
1 / 2 oldal • 1, 2 
1 / 2 oldal