Üdvözlééés
Üdvözlet! Ha új vagy, ajánlott a Kezdőknek részt elolvasnod!Szerepjáték a "Helyszínek-Agator" kategóriában folyik!Leírásokat a Leírások a játékhoz fórumban találsz.Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég nincsen
A legtöbb felhasználó (6 fő) Hétf. Szept. 14, 2009 4:15 pm-kor volt itt.
Latest topics
Máj. 2012
| Hétf. | Kedd. | Szer. | Csüt. | Pént. | Szomb. | Vas. |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 |
Statistics
Összesen 9 regisztrált felhasználónk van.Legújabb regisztrált tagunk: Xaltus
Jelenleg összesen 626 hozzászólás olvasható. in 60 subjects
Ősi Katakombák
2 / 3 oldal • Share •
2 / 3 oldal •
1, 2, 3 
Ősi Katakombák
First topic message reminder :
Egy hatalmas koponya szájából egy hosszas lépcső nyúlik, le mely az ősi Kalahák egyik katakombáiba vezet...
Egy hatalmas koponya szájából egy hosszas lépcső nyúlik, le mely az ősi Kalahák egyik katakombáiba vezet...
Kalandmester- Admin

-
Szerepjáték-minőség mérő: 14
Karakterlap
Faj: Ember
Foglalkozás:
Varázshasználó
Típus: Világi

Re: Ősi Katakombák
*Amikor Aliandor felemelte a tőrt, Shad álmában megjelent egy kapu. Ez a kapu teljesen átlagos, viszont furcsa, démon nyelven hívogatják őt. ~Jhazz dha kharr, Jhazz dha khaarum....~
Abban a pillanatban, mikor Aliandor lecsapott, az álomi kapu hirtelen kicsapódik, és egy erős szél húzza be Shadet. Belül furcsa árnyalakok mellett szárnyal el hangsebességgel, majd egy sötét, örvénylő alagútban halad előre, a kapu mögötte becsapódik, és szertefoszlik. Az egész olyan mint egy rémálom. Eléggé homályos, de kivehető hogy egy fényes valami van a távolban. A valami egyre közelebb jön, egyre nagyobb lesz. Majd mikor már szinte néhány méterre van, csak akkor lehet látni hogy egy ovális kapunak tűnik..furcsa löktető valami....a kék árnyalatai folynak a kapu körül. Hirtelen éles fájdalom hasít a fejébe, az álomból valóság lesz. Hatalmas erővel csapódik neki Shad Karvent egy sziklának. Egy sziklának, ami a saját világában trónol egy hegy tetején. Egész teste elzsibbadva, nem nagyon érti hogy mi történik vele. De úgy érzi mintha figyelnék. Úgy hiszi, nem csak ő van ott...az ő testében. Eszébe jut az alak az álmaiból. Biztos benne, hogy most is figyeli. Mintha érezné a jelenlétét. Lenéz a tenyerére...ujjai végéből tíz centis karmok nőttek ki. A lüktetés és a zsibbadás elmúlik, feltöltődik energiával. Agyában egyre hangosabban hallja a démoni szavakat...Újra eljöttél közénk!. Felnéz. Csillagos éjszaka.De az égen 2 hold világít. Egy sziklás, kihalt tájat lát maga előtt. Ekkor furcsa szél kerekedik fel, a homokot elfújja előtte a szikláról, és a porból egy alak körvonalai rajzolódnak ki.Üdv otthon... Agya fénysebességgel dolgozik, régi emlékek közt kutat, míg néhány újat elveszít. Próbál elhatalmasodni rajta a démoni fél. Ekkor olyan erős fénysugár tűnik elő mögüle, mintha egy világító tornyot raktak volna mögé, és ezzel együtt egy robbanás következik be. A porfelhőt eltaszítja a lökéshullám, erre Shad megfordul. Előtűnik újra a kékes kapu, és ott ragyog előtte.*
Abban a pillanatban, mikor Aliandor lecsapott, az álomi kapu hirtelen kicsapódik, és egy erős szél húzza be Shadet. Belül furcsa árnyalakok mellett szárnyal el hangsebességgel, majd egy sötét, örvénylő alagútban halad előre, a kapu mögötte becsapódik, és szertefoszlik. Az egész olyan mint egy rémálom. Eléggé homályos, de kivehető hogy egy fényes valami van a távolban. A valami egyre közelebb jön, egyre nagyobb lesz. Majd mikor már szinte néhány méterre van, csak akkor lehet látni hogy egy ovális kapunak tűnik..furcsa löktető valami....a kék árnyalatai folynak a kapu körül. Hirtelen éles fájdalom hasít a fejébe, az álomból valóság lesz. Hatalmas erővel csapódik neki Shad Karvent egy sziklának. Egy sziklának, ami a saját világában trónol egy hegy tetején. Egész teste elzsibbadva, nem nagyon érti hogy mi történik vele. De úgy érzi mintha figyelnék. Úgy hiszi, nem csak ő van ott...az ő testében. Eszébe jut az alak az álmaiból. Biztos benne, hogy most is figyeli. Mintha érezné a jelenlétét. Lenéz a tenyerére...ujjai végéből tíz centis karmok nőttek ki. A lüktetés és a zsibbadás elmúlik, feltöltődik energiával. Agyában egyre hangosabban hallja a démoni szavakat...Újra eljöttél közénk!. Felnéz. Csillagos éjszaka.De az égen 2 hold világít. Egy sziklás, kihalt tájat lát maga előtt. Ekkor furcsa szél kerekedik fel, a homokot elfújja előtte a szikláról, és a porból egy alak körvonalai rajzolódnak ki.Üdv otthon... Agya fénysebességgel dolgozik, régi emlékek közt kutat, míg néhány újat elveszít. Próbál elhatalmasodni rajta a démoni fél. Ekkor olyan erős fénysugár tűnik elő mögüle, mintha egy világító tornyot raktak volna mögé, és ezzel együtt egy robbanás következik be. A porfelhőt eltaszítja a lökéshullám, erre Shad megfordul. Előtűnik újra a kékes kapu, és ott ragyog előtte.*
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

* Az érzelmek és az emlékek kavarognak benne. Össze van zavarodva. Egy hangot hall háta mögül, mi a nevét ismételgeti. Egy ismerős hang. Megfordul és a torz szellemet látja álmaiból. *
- Ki vagy te?
- Én magam se tudom. Nem tudom a nevemet, mikor születtem, hol éltem,van e családom meg hasonlók. Csak annyit tudok, hogy egykor nagy hatalmú fekete mágus voltam és valamilyen módon közöm van hozzád.
~ Csak nem ő az akit megöltem anno? ~
- Te öltél meg és lelkemet démonok kapták él. Csak nem rég sikerült kiszabadulnom szörnyű kénköves karmaik közül. És sikerült megtalálnom téged.
* Térdre esik a nő előtt. *
- Kérlek segíts nekem visszajutni a saját világomba. Életem végéig szolgálni foglak, ha ezt megteszed.
~ Ez durva.
Segítek neki, ennyit megérdemel ezért, amit értem tett. ~
- Segítek. Gyere velem át a kapun. De honnan lesz tested?
- Azt majd én megoldom. Ne aggódj emiatt.
* A démonszolga átsétál a kapunk és a szellem követi. *
- Ki vagy te?
- Én magam se tudom. Nem tudom a nevemet, mikor születtem, hol éltem,van e családom meg hasonlók. Csak annyit tudok, hogy egykor nagy hatalmú fekete mágus voltam és valamilyen módon közöm van hozzád.
~ Csak nem ő az akit megöltem anno? ~
- Te öltél meg és lelkemet démonok kapták él. Csak nem rég sikerült kiszabadulnom szörnyű kénköves karmaik közül. És sikerült megtalálnom téged.
* Térdre esik a nő előtt. *
- Kérlek segíts nekem visszajutni a saját világomba. Életem végéig szolgálni foglak, ha ezt megteszed.
~ Ez durva.
- Segítek. Gyere velem át a kapun. De honnan lesz tested?
- Azt majd én megoldom. Ne aggódj emiatt.
* A démonszolga átsétál a kapunk és a szellem követi. *

Shad Karvent- Domina

-
Szerepjáték-minőség mérő: 10
Kor: 20
Karakterlap
Faj: Démonszolga
Foglalkozás:
Speciális

Megjelenik egy kékes kapu és kiesik rajta Shad. A karmokon és a hegyes fogakon kívül ugyanúgy néz ki. Seronil kimerülve fekszik a padlón. Mellette egy 3 méter átmérőjű rúna kör, amit vérrel rajzoltak ki. Benne fura jelek. Amikor meglátja Shadet, gyorsan késéért nyúl és belekarcol a rúnakörbe. Abban a pillanatban a kapu eltűnik. Nagyot néz az átváltozáson, de sejtette hogy lesz valami következmény. Ekkor a szétszaggatott zombi testek elkezdenek mozogni, és az egyik összeáll egy emberré.**
-Ez.....Tudtam hogy valami gonosz át fog jönni a kapun veled együtt...
-Ez.....Tudtam hogy valami gonosz át fog jönni a kapun veled együtt...
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

* A padlóra zuhanva látja két társát, ahogy feszült idegekkel várják érkezését. Sero megkarcolja és mond valamit, amit Shad elsőre nem igazán fog fel. *
~ Milyen gonoszról beszél ez nekem. Ja..már sejtem...~
* Odarohan Serihez és letérdel mellé. *
- Túl sok vért vesztettél. Ebbe bele is hallhatsz.Feküdj és ne moccan létszíves.
* Táskájából egy fiolát túr elő és leönti a mágus torkán. *
- Ettől fél órán belül jobban leszel.
* Míg ő Seroval foglalkozik a zombik cafatjaiból egy torz alak formálódik ki.*

- Te meg hatalmas fekete mágus nem tartozol nekem semmivel. Szabad vagy. Nem kell, hogy szolgálj, sőt én nem is akarom, hogy ezt tedd. Szabad vagy és azt csinálsz amit akarsz.
~ Sokat tartozom ennek az embernek, nekem kéne szolgálnom őt.~
~ Milyen gonoszról beszél ez nekem. Ja..már sejtem...~
* Odarohan Serihez és letérdel mellé. *
- Túl sok vért vesztettél. Ebbe bele is hallhatsz.Feküdj és ne moccan létszíves.
* Táskájából egy fiolát túr elő és leönti a mágus torkán. *
- Ettől fél órán belül jobban leszel.
* Míg ő Seroval foglalkozik a zombik cafatjaiból egy torz alak formálódik ki.*

- Te meg hatalmas fekete mágus nem tartozol nekem semmivel. Szabad vagy. Nem kell, hogy szolgálj, sőt én nem is akarom, hogy ezt tedd. Szabad vagy és azt csinálsz amit akarsz.
~ Sokat tartozom ennek az embernek, nekem kéne szolgálnom őt.~

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

*A zombi darabok először csak egy felismerhetetlen alakká formálódnak, majd egyre jobban emberi lesz... a végén teljesen átalakul egy emberré, egy karcolás sincs rajta.Egy fekete ruha tekeredik köré és ráilleszkedik. Feláll, először zavartan néz, aztán pedig dühösen Shadra ordibál*
-Te! Átokfajzat! Ne hidd hogy nem emlékszem, mit tettél! De, de! Dededede! Nagyon is emlékszem én rád! Ugye tudod? Tudod? Hát nem! *Röhög őrülten*A démoni cimboráid elvittek az otthonukba, hogy ott kínozhassanak, míg te itt pihengettél!
-Szerencsére olyan dolgokat próbáltam ki életemben olyanokkal kísérleteztem, amikkel halálom után is megmaradt az erőm....perzse emiatt őrültnek néztek! Pedig nem, nem nemnemnem vagyok én őrült! De nemám, ugye tudod hogy nem? Próbáltalak valahogy rávezetni, hogy áthozz ebbe a világba. Az álmok! De nem jöttél rá! Egyszerű idézőigével és a koponya segítségével áthozhattál volna....de nem tetted. Próbáltam viszamenni, de nem tudtam. Erre te jöttél értem!* Megint elröhögi magát, de már sír azon, hogy milyen nagy ész*
-Úgyhogy most...visszaadok mindent, érted? MINDENT! ÁÁÁÁÁÁÁáááááááááá!
*Ordít, miközben az újonnan szerzett teste átalakul. Hátából tüskék nőnek ki, fejéből két hatalmas szarv, bőre néhány helyen átalakul, ezköben pedig sötét aura örvénylik körültte. Érezni lehet a fekete mágiát, ahogy a világból vonja ki az életet...
-Te! Átokfajzat! Ne hidd hogy nem emlékszem, mit tettél! De, de! Dededede! Nagyon is emlékszem én rád! Ugye tudod? Tudod? Hát nem! *Röhög őrülten*A démoni cimboráid elvittek az otthonukba, hogy ott kínozhassanak, míg te itt pihengettél!
-Szerencsére olyan dolgokat próbáltam ki életemben olyanokkal kísérleteztem, amikkel halálom után is megmaradt az erőm....perzse emiatt őrültnek néztek! Pedig nem, nem nemnemnem vagyok én őrült! De nemám, ugye tudod hogy nem? Próbáltalak valahogy rávezetni, hogy áthozz ebbe a világba. Az álmok! De nem jöttél rá! Egyszerű idézőigével és a koponya segítségével áthozhattál volna....de nem tetted. Próbáltam viszamenni, de nem tudtam. Erre te jöttél értem!* Megint elröhögi magát, de már sír azon, hogy milyen nagy ész*
-Úgyhogy most...visszaadok mindent, érted? MINDENT! ÁÁÁÁÁÁÁáááááááááá!
*Ordít, miközben az újonnan szerzett teste átalakul. Hátából tüskék nőnek ki, fejéből két hatalmas szarv, bőre néhány helyen átalakul, ezköben pedig sötét aura örvénylik körültte. Érezni lehet a fekete mágiát, ahogy a világból vonja ki az életet...
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

- Én pszichológiailag mentem tönkre. Gyógyszereken élek életem hátralévő részében fiatalkori ballépésem miatt. És megérdemlem? Igen, megérdemlem, mert egy szörnyeteg vagyok. Míg a démoni énem egy tömeg gyilkos az emberi énem jóakaratú.
- Ne, hogy azt hidd megrémülök tőled, mert nem. Inkább az életembe először harcolok az életemért komolyabban.
* Démoni vigyor közepette kezébe veszi ostorát és leönti egy méreggel. *
~ Remélem, lesz elég erőm, hogy legyőzzem. De most feltöltődtem és erősebb vagyok. ~
Shad Karvent carried out 1 launched of one
(Gyorsaság.) :
(Gyorsaság.) :
(Gyorsaság.) :
- Ne, hogy azt hidd megrémülök tőled, mert nem. Inkább az életembe először harcolok az életemért komolyabban.
* Démoni vigyor közepette kezébe veszi ostorát és leönti egy méreggel. *
~ Remélem, lesz elég erőm, hogy legyőzzem. De most feltöltődtem és erősebb vagyok. ~
(Gyorsaság.) : - 2
(Gyorsaság.) : - 5
(Gyorsaság.) : - 3

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

-AAahhhhhh......igen! Újra itt vagyok, és akit először elpusztítok, egy gyenge féldémon lesz! De nyugi, a többiek is sorra kerülnek majd, nem kell itt nekem türelmetlenkedni....értitek? Csak szépen sorjában....Gyere csak!
Kalandmester carried out 3 launched of one
(Gyorsaság.) :
(Gyorsaság.) : - 9 , 9 , 2
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

~sötét mágus ezaz egy régóta várt álom válik valóra mivel eddig csak barátságos feketemágusokkal volt dolgom végre itt egy ellenség ha alkalmam lessz rá elnyelem a LELKÉt~
*felröhög majd kiáll a áldozótőrrel*
Aliandor carried out 1 launched of one
(Gyorsaság.) :
*felröhög majd kiáll a áldozótőrrel*
Aliandor carried out 1 launched of one
(Gyorsaság.) : - 6

Aliandor- Sötét Mágus

-
Szerepjáték-minőség mérő: 12
Kor: 19
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó
Típus: Alvilági
*Körbenéz, és elröhögi magát*
-Ez? Ezaz? EZ? Azthittem egész seregek fognak várni rám, hogy legyőzzenek. Erre itt vagytok ti....
-Ez rám nézve sértés! De sebaj, ha már itt vagytok, adjátok nekem a lelketek!
*Ráront Shadra, lecsap a fél méteres hegyes karmokkal, közben őrülten nevet...*
(Támadás.) :
-Ez? Ezaz? EZ? Azthittem egész seregek fognak várni rám, hogy legyőzzenek. Erre itt vagytok ti....
-Ez rám nézve sértés! De sebaj, ha már itt vagytok, adjátok nekem a lelketek!
*Ráront Shadra, lecsap a fél méteres hegyes karmokkal, közben őrülten nevet...*
(Támadás.) :
,
, 
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

- Ennyit tudsz!
* Mérgezett ostorával a szörny felé csap. *
(Támadás.) :
* Mérgezett ostorával a szörny felé csap. *
(Támadás.) : 
Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

*Próbál kitérni, hogy a mérges ostor ne csapja meg.*
Kalandmester carried out 2 launched of one
(Védekezés.) :
(Védekezés.) :
, 
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

*Az ostor nagyott csattan a kezén, felszakítja a húst és bejuttatja a mérget. Nagyot ordít a démonmágus, és hátraugrik. A kezét fogja, és nagyon dühösen néz. Megint ordít egyet. A kezét előrenyútja, és hirtelen egy méteres tüske nő ki belőle.*
Démonmágus-t megsebezték
Démonmágus-t megsebezték
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

-védj shad!!!!*ordítja majd rituáléba kezd*
*a csonttőrrel felvágja mindkét alkarját hosszantan majd a lecsöpögő vért meztelen lábával húzzaa kört majd egy pentagrammát aminek közepébe áll és folyatja vérét majd kántálni kezd*
/ez hosszú cselekvés jöhet a kövi kari/
*a csonttőrrel felvágja mindkét alkarját hosszantan majd a lecsöpögő vért meztelen lábával húzzaa kört majd egy pentagrammát aminek közepébe áll és folyatja vérét majd kántálni kezd*
/ez hosszú cselekvés jöhet a kövi kari/

Aliandor- Sötét Mágus

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó
*Seronil kicsit összeszedi magát, majd felméri a helyzetet.*
~Körbevettük, legyőzhető...de még nem vagyok túl jó formában~
*Azért megpróbál segíteni, egy egyszerűbb energiagömböt formál tudatával, és azt próbálja meg rálőni a mágusra.*
(Varázslat.) :
~Körbevettük, legyőzhető...de még nem vagyok túl jó formában~
*Azért megpróbál segíteni, egy egyszerűbb energiagömböt formál tudatával, és azt próbálja meg rálőni a mágusra.*
(Varázslat.) :
, 
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

*Hátraperdül a démonmágus, és észreveszi a felé repülő energialövedéket. A zöldes villámokban cikázó lövedék egyre közelebb jön....Összeszedi minden erejét és elugrik. Eléggé súlyosak a rajta lévő tüskék és szarvak, nem egy jó ugró...de talán...*
(Védekezés.) :
(Védekezés.) :
, 
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

*Elrugaszkodik a démonmágus, de az oldalát eltalálja a lövedék. Hatalmasat csattan a csarnok falán a mágus teste. Feltápászkodik, majd elméjét elönti a düh. Összegyűlik benne minden kínzás és szenvedés amit kapott, és a fekete mágia minden része amit birtokolt eddig életében. Bevérzett szemekkel néz Shad felé, majd azt kívánja , hogy az életeereje felett erőt kapjon...*
(Varázslat.) :
(Varázslat.) :
,
, 
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

*Shad hirtelen felrepül az égbe, a démonmágus felé nyújtja a kezét, majd a levegő örvényleni kezd közöttük, és a domina életerejét magába szívja a démonmágus. Ahogy Shad egyre jobban gyengül, a mágus feltöltődik.
Az ostor kiesik a démonszolga kezéből.A démonmágus újabb nevetésbe kezd.
-Add ide mindened! Mindent!
*Majd Shad lezuhan a padlóra, a démonmágus pedig kiegyenesedik.*
A démonmágus meggyógyult.
Az ostor kiesik a démonszolga kezéből.A démonmágus újabb nevetésbe kezd.
-Add ide mindened! Mindent!
*Majd Shad lezuhan a padlóra, a démonmágus pedig kiegyenesedik.*
A démonmágus meggyógyult.
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

~ Rohadék. Kell egy kis gyógyszer. ~
* Zsebéből egy tablettát vesz elő és lenyeli. Még nem látszik a hatása, kell egy kis idő míg hat. *
* Zsebéből egy tablettát vesz elő és lenyeli. Még nem látszik a hatása, kell egy kis idő míg hat. *

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

*kántál majd hirtelen egy üvöltést hallat ezel felhívva magára a figyelmet és a szegcsontja alá szúrja a tőrt ahogy kihúzza fröcsög a vér és fekete mintegy örvényszerű dolog képződik ami elkezdi kitépni a mágus lelkét és magába olvasztania*
Aliandor carried out 3 launched of one
(Varázslat.) :
Aliandor carried out 3 launched of one
(Varázslat.) :
,
, 

Aliandor- Sötét Mágus

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó
*A fekete örvénylés elkapja a démont.*
-Heh...azt hiszed ezzel elintézel egy olyan hatalmas feketemágust, mint én?
*Mindkét kezével belenyúl az örvénylésbe, ami piros színűvé változik hamarosan, és a démoni erejét beleengedi az örvénybe. Amikor ez eléri Aliandort, a démoni tűz a csontjáig hatol, majd hátraesik átraesik.
A démonmágus is hátratántorodik, és a karjaiban lévő tüskék és karmok visszahúzódnak egy kicsit.*
-Heh...azt hiszed ezzel elintézel egy olyan hatalmas feketemágust, mint én?
*Mindkét kezével belenyúl az örvénylésbe, ami piros színűvé változik hamarosan, és a démoni erejét beleengedi az örvénybe. Amikor ez eléri Aliandort, a démoni tűz a csontjáig hatol, majd hátraesik átraesik.
A démonmágus is hátratántorodik, és a karjaiban lévő tüskék és karmok visszahúzódnak egy kicsit.*
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

* A gyógyszer hatott. Feltápászkodik, felkapja fegyverét és támad. *
(Támadás.) :
(Támadás.) : 
Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

-A halott nem kel fel! háhá....ez irónikus....dehát én élek!
-Sebaj!
*Hárít*
(Védekezés.) :
-Sebaj!
*Hárít*
(Védekezés.) :
, 
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

* Végighasítja mellkasát. Vére a fehér falakra egy lírai absztrakciós művet fest. A méreg elkezdi gyengíteni a szervezetét, egyik tüskéje a földre hull.*
- Látod, hogy győz le téged az a gyenge démon?
- Látod, hogy győz le téged az a gyenge démon?

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

~basszus ezt elszúrtam~
*néz a gyomorszájánál tátongó öklömnyi lyukra amiből ömlik a vér*
~ez bennevolt a pakliba túl erőss volt ez hozzám képest~
*kezd összeroskadni majd elterül a padlón és vére vörösre festi a padlót*
*néz a gyomorszájánál tátongó öklömnyi lyukra amiből ömlik a vér*
~ez bennevolt a pakliba túl erőss volt ez hozzám képest~
*kezd összeroskadni majd elterül a padlón és vére vörösre festi a padlót*

Aliandor- Sötét Mágus

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó
* Szeme sarkából látta, hogy barátja összeseik és egy vértenger keletkezik a teste körül. *
~ Egyedül marad. Ez baj. Remélem nem olyan aljas, hogy a sebesülteket támadja meg helyettem. ~
/HOLNAP SULI UTÁN FOLYTATJUK NORMÁLISAN -Balázs/
~ Egyedül marad. Ez baj. Remélem nem olyan aljas, hogy a sebesülteket támadja meg helyettem. ~
/HOLNAP SULI UTÁN FOLYTATJUK NORMÁLISAN -Balázs/

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

*Seronil odasiet Aliandorhoz és a sebre koncentrál hogy ellálítsa a vérzést.*
(Varázslat.) :
*A démonmágus rávigyorog Shadre.*
-Mondtam hogy ,meghaltok. De mostmár unom ezt a színjátékot.
*Rárohan Shadre karmaival felé csap*
(Támadás.) :
(Varázslat.) :
, 
*A démonmágus rávigyorog Shadre.*
-Mondtam hogy ,meghaltok. De mostmár unom ezt a színjátékot.
*Rárohan Shadre karmaival felé csap*
(Támadás.) :
,
, 
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

~ Na ez szép lesz. ~
Shad Karvent carried out 2 launched of one
(Védekezés.) :
(Védekezés.) :
, 

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

* A szörny a karmai végighasítják bal alkarját és 5 tátongó sebet ejtenek karján. Vére a földre hull. Elmosolyodik és vérét az ostorra keni. *
~ Ezt jobb lett volna elkerülni, de nem túl nagy gond. ~
* Meglendíti fegyverét és támad. *
(Támadás.) :
Shad megsebesült
~ Ezt jobb lett volna elkerülni, de nem túl nagy gond. ~
* Meglendíti fegyverét és támad. *
(Támadás.) : Shad megsebesült

Shad Karvent- Domina

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Speciális

*A démon visszatámad*/most nincs kedvem kirészletezni, mindenki képzelje el..../
(Támadás.) :
*Aliandor táskájából egy koponya gurul ki. Egészen Aliandorig gurul , ott pedig megáll. Szemüregei zölden kezdenek ragyogni.A koponya körött pedig sötét köd áramlik a levegőbe. Aliandor megérzi, hogy furcsa erő áramlik át belé. De még nem sok, mert a koponya a földön hever előtte.*
(Támadás.) :
,
, 
*Aliandor táskájából egy koponya gurul ki. Egészen Aliandorig gurul , ott pedig megáll. Szemüregei zölden kezdenek ragyogni.A koponya körött pedig sötét köd áramlik a levegőbe. Aliandor megérzi, hogy furcsa erő áramlik át belé. De még nem sok, mert a koponya a földön hever előtte.*
Kalandmester- Admin

-
Karakterlap
Foglalkozás:
Varázshasználó

(Védekezés.) :
(Védekezés.) :